[ŽT] „Rusija nugalėjo.“ Alaudinovas paskelbė pritrenkiančią naujieną  ()

Pergalės parametrai pasikeitė.



© Mil.gov.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:UA_5th_tank_brigade_Leopard_1_MBT_front.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialiųjų čečėnų pajėgų dalinio „Achmat“ karininkas Apti Alaudinovas vadovauja kadyroviečiams Kursko srities gynyboje. Jis ne kartą šokiravo rusus savo melagingais pranešimais. Jis kelis kartus pasakojo nesąmones apie tai, kad ukrainiečiai jau sustabdyti net tada, kai jie veržėsi pirmyn. Kai kadyroviečiai bėgo, pakeliui plėšdami parduotuves ir žmonių namus, jis sustojęs saugiu atstumu filmavo klipus apie tariamai iš Kursko išvarytus Ukrainos karius.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
1938 4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Dabar Alaudinovas davė trumpą interviu, kuriame paskelbė, kad Rusija jau nugalėjo Ukrainą. Rusija net nėra užėmusi visų regionų, kuriuos pasiskelbė aneksuojanti, bet Alaudinovas skelbia pergalę. Paklaustas, kaip Rusija laimėjo, jei ukrainiečiai vis dar yra Kursko srityje, Alaudinovas atsakė, kad pergalė yra tai, kad „ukrainiečiai negalėjo pasiekti Maskvos.“

 

Ukrainos kariai net nebandė pasiekti Maskvos, tai visada buvo neįmanoma ir niekas to nebandė atlikti. Bet, pasirodo, Ukrainos karių nebuvimas Rusijos sostinėje yra Putino pergalė šiame kare.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(3)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: