„Tai signalas.“ Gali būti milžiniški pokyčiai  ()

„Padėkite mums – ir mes jums padėsime.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=895433702769709&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos piliečiai primena partneriams iš Korėjos Respublikos, kad dvi valstybės turi bendrų priešų.

Mes, Ukrainos piliečiai, kreipiamės į Korėjos Respublikos vadovybę dėl naujausių įvykių, susijusių su KLDR provokacijomis Korėjos demarkacijos linijoje, taip pat karinio diktatoriaus Kim Jong-Uno karių perkėlimu į Rusijos Federacijos okupacinę šalį įmokymus ir galimą siuntimą į frontą Ukrainoje .

Atsižvelgiant į tai, kad Ukraina ir Korėjos Respublika turi bendrų priešų, mūsų valstybės turi tapti tikromis sąjungininkėmis.

Vertiname, kad jūsų šalis pasmerkė Rusijos invaziją į Ukrainą ir tiekia mūsų piliečiams humanitarinę pagalbą (pinigus, maistą, būtiniausias prekes). Tuo pačiu metu mūsų priešai (Putino ir Kimo režimai) pastaraisiais mėnesiais gerokai išplėtė bendradarbiavimą, taip pat ir karinėje srityje. Rusijos Federacija ir KLDR yra ne tik partnerės, jos yra karinės sąjungininkės, o jų koordinuoti veiksmai kelia grėsmę ne tik mūsų šaliai ir Europai, bet ir pačiam Seului.

[EU+Kuponas] Aukščiausias lygis. Pasaulinio lyderio fantastiškos kainos elektroninis stalas. Paskutiniai vienetai!
2988

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Nežiūrėkite, kaip jūsų diktatoriški kaimynai griauna Ukrainą, bet padėkite mums – ir mes jums padėsime.

Neseniai KLDR vadovybė (skaitykite: diktatorius Kimas) paskelbė apie visišką ryšių su Pietų Korėja nutraukimą ir įsakė bombarduoti kelius ir geležinkelius demarkacinės linijos zonoje. Viena vertus, tai nedraugiškas poelgis jūsų atžvilgiu, kita vertus, tai signalas, kad šiuo metu KLDR armija, matyt, nesiruošia įsiveržti į Korėjos Respublikos kontroliuojamas žemes. Jei komunistų lyderis Kimas ketintų jus pulti, jis greičiausiai ne tik nebūtų įsakęs sprogdinti kelius, bet, priešingai, būtų pasirūpinęs naujų tiesimu, taip pat tiltais ir perėjomis tose demarkacinės linijos atkarpose, kurios yra silpniau apsaugotos, ir jais patogiau būtų vykdyti invaziją.

 

Jūsų žvalgyba neseniai paskelbė, kad KLDR išsiuntė į Rusiją pirmąją partiją karių, kurie greičiausiai pradės karą su Ukraina, o Kimo režimo karininkai jau yra fronte. Seulas pabrėžė, kad 1 500 KLDR kariškių jau yra Rusijos poligonuose Tolimuosiuose Rytuose ir iš ten gali eiti į fronto linijas Ukrainoje. Be to, yra informacijos, kad Šiaurės Korėjos karių skaičius Rusijos Federacijoje netrukus išaugs iki 10 - 12 000...

Ukrainiečiai – Pietų Korėjos valdžiai: „Suteikite mums realią pagalbą kare su Rusijos Federacija ir Šiaurės Korėja, ir jums nereikės su ja kovoti namuose“.

Jūsų prezidentas netgi sušaukė nepaprastąjį posėdį dėl Šiaurės Korėjos armijos judėjimo į Rusiją. Seulas tai pavadino „rimta grėsme jūsų valstybės ir tarptautinės bendruomenės saugumui“.

 

Mes jus suprantame: bijote, kad Kimo armija, griežtai vadovaujant Rusijos armijai, išmoks vykdyti kovines operacijas tikrame kare, įgis patirties, po kurios grįš į Korėjos pusiasalį ir kovos prieš jus. Tačiau jie gali ir negrįžti iš čia... su viena sąlyga: jei Ukrainos gynybos pajėgos juos likviduos.

Bet mes negalime kovoti vieni. Ukrainiečiai stabdo priešo puolimą, bet tai padaryti nėra lengva, kai Rusijos Federacija turi pranašumą skaičiumi ir ginkluote... o dabar jiems taip pat padeda KLDR, Iranas ir dar KLR. Mums reikia pagalbos, juolab kad Korėjos Respublika, kaip išsivysčiusi ir turtinga valstybė, turi tokias galimybes.

Labai liūdna stebėti, kad Korėjos Respublika, deja, tęsia savo nesikišimo į šį karą politiką ir neteikia Kyjivui karinės pagalbos. Dabar, šliaužiančio Rusijos puolimo sąlygomis ir gynybą „prastumiant“ nedidelėmis Rusijos ginkluotųjų pajėgų pėstininkų grupėmis, palaikomomis daugybe šarvuočių ir aviacijos, Ukrainai reikia prieštankinių ir priešpėstinių minų. Daugiau nei bet kada. Taip pat mums reikia lėktuvų, dronų, MANPADS, artilerijos ir kitų ginklų, kurių turite pakankamai. Beje, mums labai pravers ir kitos jūsų technologijos, kurios vertinamos visame pasaulyje.

 

Taip pat būtų puiku, jei oficialus Seulas leistų savanoriams iš Korėjos Respublikos dalyvauti kare Ukrainoje: manome, kad jūsų kariai neprieštarautų neutralizuoti „kaimynus“ priešus iš KLDR, kurie atvyko į mūsų šalį padėti rusų okupantams. Nesuprantame, kodėl vis dar nėra tokio leidimo.

Mieli partneriai iš Korėjos Respublikos! Jei suteiksite karinę pagalbą Ukrainai, mūsų kariai sunaikins mūsų bendrus priešus, ir jums nereikės kariauti naujo karo Korėjos pusiasalyje!

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: