Galingi kadrai! Pastebėjo ir tada prasidėjo... Ką išdarinėja Ukrainos Mi-24 (Video)  ()

Ukrainos oro pajėgų sraigtasparnis susekė Rusijos bepilotį orlaivį.


Ukrainos Mi-24
Ukrainos Mi-24
© Oleg V. Belyakov - AirTeamImages (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mil_Mi-24P,_Ukraine_-_Army_AN1387321.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame Ukrainos sraigtasparnis Mi-24, persekiojo ir kulkosvaidžiu bandė numušti priešo bepilotį orlaivį „Šahed 136“.

Rusiško drono medžioklės laikas ir vieta nebuvo patikslinti, tačiau, sprendžiant iš filmuotos medžiagos, susidūrimas įvyko danguje virš apgyvendintos vietos.

Pastebėjusi priešo droną, ukrainiečių įgula atidengė ugnį iš keturvamdžio 12,7 mm kulkosvaidžio JakB-12.7. Dėl to „Šahedas“ buvo numuštas ir visiškai sudegė ore.

[Vokietija] Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje elektrinis poliruoklis - 980W galia, 6 režimai ir vaškavimo galimybės
2319 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Sraigtasparnio Mi-24B modifikacijose sumontuotas mobilusis kulkosvaidžio modulis USPU-24, kuriame yra keturvamzdis kulkosvaidis JakB-12.7 su besisukančiu vamzdžių bloku. Kovos modulis leidžia žymiai padidinti sraigtasparnio ugnies galią naudojant greituosius ginklus ir patobulintą ugnies valdymo sistemą.

 

Keturių vamzdžių kulkosvaidis JakB-12.7 turi 4000–4500 šovinių per minutę šaudymo greitį.

 

Kulkosvaidžio taikymo nuotolis yra iki 1500 metrų, o galimybė valdyti ugnį 60 ° kampu horizontaliai, 20 ° aukštyn ir 40 ° žemyn padaro jį itin efektyvų įvairiomis kovos sąlygomis.

Sprendžiant iš paviešintos filmuotos medžiagos, tokio tipo ginklus sėkmingai naudoja Ukrainos pilotai prieš priešo dronus, manevruojančius mažame aukštyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()