[ŽT] „Jie nusprendė nepasiduoti.“ Ukrainiečiai nukreipė visą artilerijos ugnį į save (Video)  ()

Priešas pataikė į jų pastatą.


Ekrano nuotrauka
Ekrano nuotrauka
© Ekrano nuotrauka|https://t.me/ButusovPlus/14421

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

9 jūrų pėstininkai iš 36-osios atskirosios jūrų pėstininkų brigados užėmė pozicijas, kad pridengtų sužeistų Ukrainos karių evakuaciją iš Lubimivkos Kursko srityje, tačiau juos apsupo dešimtys okupantų.

Ukrainiečių kariai nutarė priversti priešą sumokėti didelę kainą ir išsikvietė visą artileriją, kuri buvo netoliese jų pozicijos, kad būtų smogta priešui ir ji nepasiduotų. Buvo naudojama visa įmanoma amunicija.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
9192 5

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

„Visus štabe nuliūdino jūrų pėstininkų žūtis, nes buvo pataikyta į jų pastatą ir jis užsidegė. Tačiau kokie buvome laimingi ir nustebę, kai vakare po mūšio pamatėme vieną vaikiną, o paskui dar 8 kitus. Visi jie buvo gyvi. Išvykdami iš vietovės jie pakeliui paėmė kitus sužeistus karius. Tikri didvyriai!!!“, – taip buvo komentuojamas vaizdo įrašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(6)
(135)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: