Tai ne rusai. „Atvyksta „mėsos šturmo“ brigada“  ()

Kimo kariai mokė Putino armiją.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=895914356054977&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užvakar Rusijos gynybos ministerijai pavyko sulaikyti 18 Šiaurės Korėjos karių, kurie paliko savo pozicijas Kursko srityje. Gali būti, kad dabar Kremlius įmes juos į vieną iš „mėsos šturmo“ brigadų kaip bausmę už dezertyravimą.

Kaip paaiškėjo, pozicijoje Koliačeko srityje (Chomutovkos rajonas, Kursko sritis, Rusijos Federacija) buvo apie 50 karių iš KLDR ir dar apie 40 instruktorių, praneša „Ukrainska Pravda“, remdamasi šaltiniu Ukrainos specialiosiose tarnybose.

Šaltinis teigia, kad Kimo kariai mokė Putino armiją naudoti oro balionus kariniais tikslais. Reaguodamos į tai, Rusijos ginkluotosios pajėgos supažindino KLDR karius su šiuolaikinio pėstininkų mūšio ypatumais, remdamiesi vadinamosios specialiosios karinės operacijos patirtimi.

[Vokietija] Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje elektrinis poliruoklis - 980W galia, 6 režimai ir vaškavimo galimybės
2411 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Pasak jų, pasibaigus mokymo kursui, Šiaurės Korėjos kariškiai kelioms dienoms buvo palikti miško masyve Chomutovkos rajono Koliačeko gyvenvietės apylinkėse be maisto ir nurodymų dėl tolesnių planų ir ketinimų.

„Spalio 14 d. dalis šiaurės korėjiečių nusprendė savavališkai palikti pozicijas ir ieškoti Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybės. Po dviejų parų, spalio 16-ąją, iš savo pozicijų dingusius kariškius surado ir sulaikė okupantai rusai. Atstumas nuo pabėgimo vietos sudarė apie 60 kilometrų“, – sakė šaltiniai.

 

Spalio 16 dieną 18 Kimo karių buvo sulaikyti Kursko srityje, Komarčinsko rajone. Per dvi dienas jie nuėjo 60 km.

Šaltinis rašo, kad 40 KLDR karių buvo išsiųsti į Lgovo rajoną Kursko srityje dalyvauti puolimo mūšiuose prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.

Dar spalio 15 d. žiniasklaidoje pasirodė žinia, kad 18 karių iš „specialaus buriatų bataliono“ pabėgo iš savo pozicijų Kursko srityje. Tai nutiko tik 7 km nuo sienos su Ukraina.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(1)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: