„Mūsų Vilkas – vienas geriausių NATO šalyse.“ Galinga, kas atkeliauja (Foto)  ()

Šį mėnesį pasirašyta sutartis dėl papildomų 27 pėstininkų kovos mašinų Vilkas įsigijimo.



© Lithuanian MoD (GFDL) | https://lt.wikipedia.org/wiki/Vilkas_(p%C4%97stinink%C5%B3_kovos_ma%C5%A1ina)#/media/Vaizdas:IFV_Vilkas_(2).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lietuvos Respublikos Krašto apsaugos ministerija „Facebook“ pasidalino informacija apie turimas pėstininkų kovos mašinas.

„Mūsų Vilkas – viena geriausių pėstininkų kovos mašinų NATO šalyse. Aukščiausio lygio šarvas, itin galingos prieštankinės raketos, patranka ir kulkosvaidis, integruota moderniausia specializuota įranga ir elektroninės sistemos bei kitos ypatybės leidžia visas užduotis vykdyti itin kokybiškai. Tokių Vilkų šiuo metu turime 89.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
1822 1

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

Šį mėnesį pasirašyta sutartis dėl papildomų 27 pėstininkų kovos mašinų Vilkas įsigijimo, o tai taip pat nebus pabaiga. Pasak krašto apsaugos ministro Lauryno Kasčiūno, Lietuvos kariuomenei planuojama nupirkti ir apie 100 vikšrinių pėstininkų kovos mašinų. Šis siūlymas bus svarstomas Valstybės gynimo taryboje“, – rašo Krašto apsaugos ministerija.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(2)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()