„Liko 6 km. Bus katilas“  ()

Rusijos armija tęsia puolimą Donbase ir užima daugiau gyvenviečių.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=895433702769709&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausiais duomenimis, Rusijos kariai perėmė dar vieno kaimo kontrolę. Tai dar labiau apsunkina Ukrainos karių padėtį, nes artimiausiomis dienomis jie gali būti priversti pasitraukti iš grėsmingo regiono.

Naujausią informaciją iš Donbaso krypties paskelbė „DeepState“ projekto analitikai. Remiantis Ukrainos dalinių geografinės padėties duomenimis ir pranešimais iš fronto, Rusijos daliniai tęsia puolimus keliomis kryptimis.

Maždaug 32 kilometrus į vakarus nuo Donecko esantis Kurachivkos miestas ir jame esantys Ukrainos daliniai gali atsidurti apsuptyje. Neseniai rusai perėmė pastatus netoli esančiame kaime. Taip jie priartėjo prie Hirniko, esančio į šiaurę nuo Kurachivkos.

[Vokietija] Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje elektrinis poliruoklis - 980W galia, 6 režimai ir vaškavimo galimybės
3319 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Šiuo metu iki katilo uždarymo liko apie 6 kilometrai. Artimiausiu metu tikimasi didžiulių išpuolių prieš Izmailivkos gyvenvietę.

Ukrainos 33-iosios mechanizuotosios brigados atstovas spaudai Nazaras Vojtenko kalbėjo apie esamą situaciją Kuračivkos miesto regione. Kariškis pripažino, kad rusai jau keletą dienų nuolat atakuoja Ukrainos įtvirtinimus, bandydami palaužti gynybą.

 

Kario teigimu, Rusijos daliniai atakas vykdo neorganizuotai, nematydami konkrečios taktikos.

33-iosios mechanizuotosios brigados atstovas spaudai pripažino, kad regione nuolat atsiranda naujų rusų karių ir naujos technikos dalinių. Šis skaitinis pranašumas yra didžiausia rusų stiprybė. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(11)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()