[ŽT] ...kiek dingusių, kiek žuvusių...“ Kolosalūs nuostoliai (Video)  ()

Maskva tai slepia.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=895921379387608&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Rusijos ir toliau ateina patvirtinimai, kad Vuhledaro griuvėsių užėmimas ir puolimas Pokrovsko kryptimi Rusijos armijai kainavo labai brangiai ir ji patyrė itin skaudžių nuostolių. Z-tinklaraštininkai patvirtina, kad dėl vadinamųjų „mėsos puolimų“ Rusijos armija patiria rimtą gyvos jėgos trūkumą.

Prasidėjus karui iš Kyjivo į okupuotą Donecką pabėgusi Ukrainą išdavusi Rusijos kolaborantė Tatjana Montian interviu metu pripažino, kad Rusijos armijos nuostoliai yra kolosalūs. Atsakydama į laidos vedėjos teiginį, kad Rusijos pusė neskelbia nuostolių sąrašo, Montian pareiškė, kad pastarosiomis savaitėmis fronte žuvo daug žmonių, kuriuos ji asmeniškai pažinojo. Kolaborantė užsiima okupacinių dalinių aprūpinimu. Z-savanorė tiesiogiai bendrauja su Rusijos kariais. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Sejatel vetra“.

[Vokietija] Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje elektrinis poliruoklis - 980W galia, 6 režimai ir vaškavimo galimybės
2422 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Šiurpios žinios rusams. „Jie nekreipia dėmesio į nuostolius, frontas plius minus stovi. Bendraujame su žmonėmis, kiek dingusių, kiek žuvusių... Na, net ir tarp draugų nuostoliai didžiuliai, daug žmonių žuvo, kurie kovojo nuo neatmenamų laikų“, – sakė ji.

 



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: