Nukrito su visomis raketomis. Rusijoje numuštas ukrainiečius puolęs orlaivis (Video)  ()

Prilygsta naikintuvams.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© SpaceX-Imagery (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/rocket-launch-steam-smoke-trail-693270/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kursko srityje Ukrainos desantininkams pavyko numušti didelį Rusijos bepilotį žvalgybinį ir smogiamąjį bepilotį orlaivį „Orion“. Ukrainos oro desanto pajėgos pranešė, kad droną numušė 80-osios atskirosios oro desanto brigados Galicijos oro desanto brigados dalinys.

„Tokio tipo bepilotis orlaivis yra pavojingas, nes gali ne tik vykdyti oro žvalgybą, bet ir, ginkluotas keturiomis raketomis „oras-žemė“, gali daryti ugnies žalą antžeminiams taikiniams“, – rašo desantininkai.

[EU+Kuponai] „Techtober Blowout 2024“ išpardavimas! Mini PC, energijos stotelės, žaidimų monitoriai, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
5131 1

„Techtober Blowout 2024“ išpardavimas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „TITAN ARMY P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

2) „MINIX Z100-0dB“ - mini PC, 16+512GB, WiFi6 ir kt.

3) „Wanbo X5“ - 1080P, 1100 ANSI, WiFi 6, Bluetooth 5.0, Android 9.0 vaizdo projektorius

4) „SolarPlay Q2501“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2160Wh, LiFePO4

Išsamiau

Didžiausias „Orion“ pakilimo svoris yra apie 1 tona, maksimali skrydžio trukmė – 30 valandų, o aukštis – apie 8 000 metrų. Bepilotis orlaivis gali gabenti iki 200 kilogramų naudingąjį krovinį. Į bepiločio orlaivio deklaruojamą arsenalą įeina X-50 valdomos mažo kalibro aviacinės raketos, KAB-20 koreguojamos bombos ir prieštankinės sistemos.

 

Remiantis paskelbta filmuota medžiaga, numuštas „Orion“ buvo apginkluotas X-UAV raketomis (TKB-1030). X-UAV kovinė galvutė yra aviacinė prieštankinės sistemos „Kornet“ versija, leidžianti bepiločiui lėktuvui pataikyti net į sunkiai šarvuotas transporto priemones.

Rusija taip pat teigė, kad tokie „rusiški bepiločiai orlaiviai turi tokius pajėgumus, kaip naikintuvai ir gali naikinti priešo bepiločius orlaivius“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(1)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()