„Karas yra matematika.“ Neįtikėtina. Tai, kas vyksta dabar, yra tik pradžia (Video)  ()

Pasiekus 1991 m. sienas, karas nesibaigs.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/videos/4013093842301182

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasiekus 1991 m. sienas, karas nesibaigs, nes priešas ir toliau iš oro puls taikius Ukrainos miestus, o karinis konfliktas, jei jo nepavyko užbaigti per šešis mėnesius, greičiausiai truks nuo 6 iki 8 metų, sakė Vitalijus. Portnikovas „YouTube“ kanale politinių pokalbių laidos „Govorit Velikij Lviv“ eteryje

Publicistas išsakė savo prognozę dėl karo pabaigos: „Zalužnas ne kartą sakė, kad nelabai supranta, kaip ištrūkti iš šio užsitęsusio karo, bet ir aš jums nuolat sakau tą patį, kad iš šio karo labai sunku išeiti. Tokį etapą jau pasiekėme 2022 metų pabaigoje, nes kalbama ne tik apie ginklus. Generolas Zalužnas sako, kad karas yra matematika, bet aš tikiu, kad politika taip pat yra matematika. Jei pradedi konfliktą ir po 6-8 mėnesių iš jo neišeini, tai jis tęsis mažiausiai 6-8 metus. Kaip taisyklė, kitaip ir būti negali, ir joks ginklas šios politikos taisyklės nepakeis“.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
9356 5

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

„Galime į tai žvelgti iš skirtingų pusių, bet esmė ta, kad mes tikrai esame užsitęsusiame kare ir tai tik pirmasis jo etapas per dvejus su puse metų. Net treji metai nėra užsitęsęs karas. Užsitęsęs karas yra tada, kai jis trunka septynerius metus, o dabar yra tik užsitęsusio karo pradžia, ir tai byloja apie būtinybę Ukrainai prisijungti prie NATO. Taip pat manau, kad jei Ukraina įstos į NATO, tai bus signalas Rusijai, kad ji neužgrobs visos šios teritorijos“, – sakė Vitalijus Portnikovas.

 


 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(4)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: