[ŽT] „Jie yra absoluti mįslė.“ Į karą atvyksta slapčiausi pasaulyje kariniai daliniai  ()

Tikrina ir išbando gynybą.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Military_Material (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/special-forces-air-force-airmen-2670428/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėja į Vladivostoką (Rusija) atsiuntė apie 1 500 specialiųjų operacijų karių. Apie tai pranešė „The Telegraph“, remdamasis Pietų Korėjos žvalgyba. 

Pietų Korėjos žvalgyba pasidalijo informacija, kad į Vladivostoką (Rusija) buvo perkelta apie 1500  Šiaurės Korėjos specialiųjų pajėgų karių.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2053 4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Leidinys rašo, kad šios Šiaurės Korėjos pajėgos yra vieni labiausiai užslaptintų tokio pobūdžio dalinių pasaulyje ir Vakarų valstybėms yra mįslė. Pažymima, kad jos yra gerai apmokytos, tačiau neturi pažangios karinės technikos. Laikraščio duomenimis, Šiaurės Korėja turi 200 000 specialių operacijų karių. Šiaurės Korėja juos daugiausia naudoja Pietų Korėjos gynybai išbandyti ir patikrinti.

 

Šiaurės Korėjos specialiųjų operacijų pajėgas sudaro 12 lengvųjų pėstininkų brigadų, trys žvalgybos daliniai, skirti operacijoms priešo užnugaryje, trys oro desanto divizijos ir trys bendrieji snaiperių daliniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(12)
(-9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()