„Turi didelį psichologinį poveikį.“ Į Rusiją išsiųstas „geriausias Ukrainos derybininkas“  ()

Turi didelį psichologinį poveikį.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=896142576032155&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos saugumo tarnybos atakos prieš sandėlius Rusijoje atima iš Rusijos karinius išteklius tęsti karą ir jau sukėlė amunicijos trūkumą fronte. Kaip per „24 kanalą“ pažymėjo politologas Tarasas Zahorodnijus, vis daugiau Rusijos įmonių patiria dvigubą spaudimą – sankcijas iš Vakarų ir SBU dronų atakas.

Kartu, kaip pabrėžė ekspertas, sunku tiksliai nustatyti, kurios sankcijos yra efektyvesnės. Jo nuomone, Amerikos sankcijos ir SBU dronų smūgiai veikia kartu ir abipusiai sustiprina poveikį.

„Tačiau mūsų sankcijos turi vieną pranašumą. Jūs negalite jų apeiti ir susitarti su trečiosiomis šalimis. Geriausias derybininkas, kurį šiandien galime išsiųsti į Rusiją, yra SBU dronas“, – pažymėjo.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
9275 5

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Jis taip pat pridūrė, kad nuolatinės atakos į Rusijos karinius objektus veda prie priešo atsargų išeikvojimo. Pasak jo, pavyzdžiui, praėjusį mėnesį visoje Rusijoje buvo susprogdinti sandėliai. Dėl didelio masto SBU dronų atakų fronte jau trūksta sviedinių. Nors dar nėra visiško lygybės ženklo, padėtis gerokai pagerėjo, palyginti su ta, kuri buvo atakų pradžioje, pridūrė Zahorodnijus.

 

Kartu politologas mano, kad kiekviena Rusijos teritorijoje sunaikinta amunicija yra amunicija, kuri nenukris ant Ukrainos žemės.

„KAB, kuri nenukrito nei Charkive, nei Zaporižioje. Sviedinys, kuris, užuot atvykęs į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas, džiugino Rusijos pelkių gyventojus fejerverkais. Tokie galingi sprogimai už tūkstančių kilometrų nuo fronto turi didelį psichologinį poveikį. Karo perkėlimas į priešo teritoriją tikrai priartina karo pabaigą“, – apibendrino politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(0)
(26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: