„Jie saugojo Kim Jong Ilą. 1500 karių.“ Į karą ateina elitinis dalinys (Foto)  ()

Šio dalinio kariai buvo auklėjami informaciniame vakuume be išorinės įtakos – nei interneto, nei Vakarų televizijos, nei mobiliųjų telefonų.


Koviniai vergai
Koviniai vergai
© Ekrano kopija | https://x.com/nexta_tv/status/1848387554892238978/photo/1

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėjos diktatorius Kim Jong Unas išsiuntė į Ukrainą elitinį „kovinių vergų“ padalinį, kuris saugojo jo tėvą Kim Jong Ilą. Apie tai rašo vokiečių leidinys BILD.

Remiamasi informacija iš Pietų Korėjos žvalgybos, kuri pranešė, kad Sergejaus Šoigu vizito Pchenjane išvakarėse, rugsėjo 8–13 dienomis, į Rusiją buvo išsiųsta 1500 Šiaurės Korėjos karių.

Palydovai užfiksavo 4 Rusijos Federacijos Ramiojo vandenyno laivyno desantinius laivus ir 3 fregatas, kuriomis jie atvyko iš Čondžino ir Hamjungo uostų į Vladivostoką (Rusija).

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Fantastiškos lazerinės graviravimo staklės (Video, „Swiitol E18 Pro“)
1

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Vėliau pradėjo daugėti Rusijos Federacijos karinių transporto lėktuvų An-124 skrydžių tarp Vladivostoko ir Pchenjano.

„Matyt, gabeno ir karius. Mažiausiai 400 jų treniruojasi kareivinėse prie Chabarovsko. Pietų Korėjos žvalgybos duomenimis, jiems buvo įteikti padirbti dokumentai ir rusiški pasai, jie buvo persirengę buriatais ir jakutais“, – rašo BILD.

 

Pažymima, kad spalio 5 dieną Kim Jong Unas lankėsi specialiajame dalinyje, kuris anksčiau saugojo diktatoriaus tėvą Kim Jong Ilą. Leidinys BILD juos vadina „koviniais vergais“, nes kovotojai buvo „užauginti“ informaciniame vakuume, be išorinės įtakos (nei interneto, nei Vakarų televizijos, nei mobiliųjų telefonų).

„Būsimieji kariai buvo mokomi ideologijos, ruošėsi sunaikinti „NATO velnius“ ir „mylimo lyderio“ priešus. Matyt, jie taip pat buvo išsiųsti į karą Ukrainoje“, – rašo BILD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(2)
(5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()