[ŽT] Nori „neutralizuoti Rusijos karinius objektus.“ Prancūzija skelbia neįtikėtiną žinią  ()

Prancūzija nesitraukia.


Chersonas po rusų atakos
Chersonas po rusų atakos
© National Police of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Destructions_in_Kherson_after_Russian_attack,_2024-10-07_(16).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos nuolatinis atstovas Jungtinėse Tautose Nicolas de Rivière pareiškė savo šalies paramą Ukrainos pristatytam „Pergalės planui“. „Prancūzija palaiko tikslus, įtvirtintus Ukrainos pristatytame Pergalės plane“, – sakė de Rivière.

Jis pabrėžė, kad Ukraina turi teisę į savigyną, „taip pat ji turi galėti neutralizuoti Rusijos karinius objektus, dalyvaujančius operacijose, nukreiptose prieš jos teritoriją“.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2048 4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Prancūzija ragina visas valstybes, pirmiausia Šiaurės Korėją ir Iraną, susilaikyti nuo ginklų tiekimo Rusijai. Šalis taip pat ragina nesiųsti Rusijai dvejopos paskirties prekių ir komponentų, galinčių pakurstyti jos agresiją.

Pastaruoju metu Rusija gauna balistinių raketų iš Šiaurės Korėjos ir, galimai, Irano, o tai „kelia tiesioginę grėsmę Europos saugumui ir pažeidžia Saugumo Tarybos rezoliucijas“, pažymėjo de Rivière. Anot jo, „Šiaurės Korėjos kariuomenės dislokavimas, jei tai tiesa, reikš papildomą konflikto eskalavimą“.

 

Galiausiai, Nicolas de Rivière pabrėžė, kad Prancūzija ir toliau rems Ukrainą „visais lygiais tol, kol tai bus būtina“.

(22)
(1)
(21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: