[ŽT] „Su jais tvarkysimės patys.“ Sprogstama žinia! Į Ukrainą atvyks P. Korėjos kariuomenė  ()

Jie jaučia pareigą padėti.



© Republic of Korea Armed Forces (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:2014.10._23_%EC%9C%A1%EA%B5%B0_701%ED%8A%B9%EA%B3%B5%EC%97%B0%EB%8C%80_Republic_of_Korea_Army_1st_Corps_Commando

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra žinoma, kad Rusijos rytuose treniruojasi apie 12 tūkstančių geriausių Šiaurės Korėjos karių. Beveik neabejojama, kad jie vyks į Kurską ir į Ukrainą kovoti su ukrainiečiais. Greičiausiai Rusija meluos, kad tie kariai yra jų, bet rusų kariai atvirai skelbia, kad laukia pastiprinimo iš Šiaurės Korėjos.

Pietų Korėjai tai netinka. Ji ilgą laiką laikėsi santūrumo politikos, nenorėdama išprovokuoti Rusijos, kad ši nepriverstų Šiaurės Korėjos pradėti naują Korėjos karą. Tačiau Šiaurės Korėja siunčia amuniciją ir ginklus, o dabar dar ir karius Rusijai. Pietų Korėja jaučia, kad Ukraina neturėtų viena tvarkytis su Korėjos pusiasalio problema.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
1967 2

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

Pranešama, kad Pietų Korėjos vyriausybė ir kariuomenė svarsto planą siųsti į Ukrainą atitinkamą personalo skaičių, įskaitant žvalgybos pareigūnus kurių specializacija – specializuojasi Šiaurės Korėja ir jos taktika. Pietų Korėja nėra silpnesnė už Šiaurės Korėją ir svarbu tai priminti dabar. Pietų Korėja neprivalo paklusti nei Rusijai, nei Šiaurės Korėjai. Be to, Pietų Korėja gali pasvarstyti galimybę siųsti į Ukrainą ginklus. Kad ir proporcingą atsaką į Šiaurės Korėjos raketas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(76)
(1)
(75)

Komentarai ()