[ŽT] „Pietų korėjiečiai Ukrainoje.“ Keliamas mirtinų ginklų klausimas  ()

Pareiškė per spaudos konferenciją.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=895667489412997&set=pcb.895667512746328

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėja svarsto galimybę į Ukrainą siųsti karinius ir žvalgybos pareigūnus. Toks sprendimas svarstomas po to, kai Šiaurės Korėja išsiuntė karius palaikyti Rusiją.

Yra informacijos, kad į šias gretas ketinama įtraukti ir žvalgybos pareigūnus, rašo Pietų Korėjos žiniasklaida, skelbia „Newsweek“.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
2

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Pietų korėjiečiai Ukrainoje. Manoma, kad šie darbuotojai Ukrainoje turėtų atlikti tardymus arba teikti vertimo paslaugas, jei Šiaurės Korėjos karius sugautų Ukrainos pajėgos. Jie taip pat pateiks Kyjivui informaciją apie Šiaurės Korėjos karinę taktiką, doktriną ir operacijas.

 

Vėliau Pietų Korėjos gynybos ministerija per spaudos konferenciją pareiškė, kad „atvirai“ svarstys priemones dėl galimo mirtinų ginklų tiekimo Ukrainai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(3)
(43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: