„3 metrų atstumu.“ Filmavimo metu į žurnalistus atlėkė sviedinys. Kas buvo po to (Video)  ()

Per Rusijos apšaudymą buvo sužeisti du kariai ir žurnalistė.


Sprogimo momentas
Sprogimo momentas
© Ekrano kopija | https://www.youtube.com/watch?v=ulTg0WrmW80&t=143s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laidos „Donbaso realybė“ filmavimo grupė filmavimo metu vos nežuvo Bachmuto kryptimi Donecko srityje.

Atitinkamas vaizdo įrašas skelbiamas projekto „You Tube“ kanale (nuo 2:23):

Kaip pastebėjo žurnalistai, pirmasis sviedinys nukrito šalia karo korespondento Romano Pagulycho ir karių, su kuriais jis bendravo.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
2

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

„Dėl to Romanas Pagulychas gavo smegenų sukrėtimą, du kariai buvo lengvai sužeisti. Skeveldros nepalietė operatoriaus Pavlo Cholodovo. Visi sužeistieji buvo nuvežti į stabilizavimo punktą, kur jiems buvo suteikta pirmoji pagalba“, – rašoma pranešime.

Vaizdo įraše matyti, kaip rusų sviedinys pataiko į Ukrainos karius ir žurnalistus. Pasakojime teigiama, kad šovinys sprogo 3 metrų atstumu nuo filmavimo grupės.

 

Žurnalistai taip pat parodė, kaip iškart po sprogimo nukentėjusiesiems buvo suteikta pirmoji medicininė pagalba, po kurios sužeistieji buvo evakuoti į stabilizavimo punktą.

Šiuo metu sužeistųjų kovotojų ir filmavimo grupės narių gyvybėms grėsmės nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(0)
(8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()