Įsiveržimas į Baltijos šalis. Žaibiška NATO reakcija  ()

Spalio 14 – 20 d. NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai tris kartus kilo atpažinti ir lydėti skrydžio taisykles pažeidusių Rusijos Federacijos (RF) orlaivių.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Maxim Maksimov (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ilyushin_Il-78M_%2831_blue%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 14 d. NATO oro policijos naikintuvai skrido atpažinti orlaivio An-72 ir dviejų orlaivių AN-26. Orlaivis An-72 ir vienas orlaivis An-26 skrido tarptautine oro erdve iš RF žemyninės dalies į RF Kaliningrado sritį. Kitas orlaivis An-26  skrido tarptautine oro erdve iš RF Kaliningrado srities į RF žemyninę dalį. Orlaiviai skrido be skrydžio planų, su įjungtais radiolokaciniais atsakikliais, radijo ryšį su Regioniniu skydžių skrydžių valdymo centru (RSVC) palaikė.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2266 4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Spalio 15 d. NATO oro policijos naikintuvai skrido atpažinti orlaivio Il-78. Orlaivis skrido tarptautine oro erdve iš RF žemyninės dalies į RF Kaliningrado sritį. Orlaivis skrido be skrydžio plano, be įjungto radiolokacinio atsakiklio, radijo ryšį su RSVC palaikė.

 

Spalio 17 d. NATO oro policijos naikintuvai skrido atpažinti orlaivio Su-27. Orlaivis skrido be skrydžio plano, be įjungto radiolokacinio atsakiklio, radijo ryšio su RSVC nepalaikė. Orlaivis neperimtas ir neatpažintas, nes grįžo į RF Kaliningrado sritį. Šis naikintuvų skrydis pervestas į mokomąjį skrydį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: KAM
KAM
(8)
(0)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: