[ŽT] „Į Ukrainą vyksta naikintuvų pilotai.“ Pirmas kartas po Vietnamo karo  ()

Rimtas iššūkis Ukrainai.



© Комсомольская Правда (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=xEgoMpNxR7k

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėja atsiuntė ne tik sausumos karius palaikyti Rusiją kare prieš Ukrainą, bet ir naikintuvų pilotus, galinčius skristi Rusijos koviniais lėktuvais, praneša „Newsweek“, remdamasi Pietų Korėjos žiniasklaida.

Pasak Pietų Korėjos vyriausybės pareigūno, Pchenjanas praėjusį mėnesį išsiuntė naikintuvų pilotus į Vladivostoką, esantį Rusijos Tolimuosiuose Rytuose. Tai įvyko dar prieš Šiaurės Korėjos sausumos pajėgų dislokavimą spalio 8 d.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2278 4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

„Tai gali būti susiję su mokymais, nes Rusija tiekia savo kovinius lėktuvus Šiaurės Korėjai. Tačiau gali būti, kad Rusijos ir Ukrainos karo metu dėl pilotų trūkumo Rusija kreipėsi pagalbos į Šiaurės Korėją“, – rašoma straipsnyje.

 

Taip pat pranešama, kad Šiaurės Korėjos pilotų dislokavimas Rusijoje bus pirmas kartas, kai Šiaurės Korėjos pilotai bus dislokuoti užsienyje po Vietnamo karo. Šiaurės Korėjos pilotai taip pat matė veiksmus Sirijoje ir Egipte per 1973 metų Jom Kipuro karą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(8)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: