„Pirmą kartą nuo Vietnamo karo.“ Ne tik pėstininkai. Ką Š. Korėja slapta siunčia į Rusiją  ()

Pasak žurnalistų, jei Pietų Korėjos žiniasklaidos pranešimai bus teisingi, Rusija taps pirmąja užsienio šalimi nuo 1970-ųjų, priimsiančia Šiaurės Korėjos pilotus.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© KCNA.kp, CC BY-SA 2.5 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Respected_Comrade_Kim_Jong_Un_Pays_Congratulatory_Visit_to_Helicopter_Unit_of_KPA_Air_Force_1616.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėja, pasak Pietų Korėjos žvalgybos, išsiuntė sausumos karius karui prieš Ukrainą, taip pat išsiuntė naikintuvų pilotus, galinčius skraidyti Rusijos karo lėktuvais. Apie tai rašo „Newsweek“,  remdamasi Pietų Korėjos televizijos kanalo „TV Chosun“ reportažu.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
3578 2

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

Pietų Korėjos vyriausybė pranešė, kad Šiaurės Korėja praėjusį mėnesį išsiuntė naikintuvų pilotus į Vladivostoką prieš pirmąjį savo sausumos pajėgų dislokavimą spalio 8 d.

Žurnalistų teigimu, Šiaurės Korėjos pilotų pasirodymas Rusijos Federacijoje gali būti susijęs su mokymu Šiaurės Korėjai tiekiamais Rusijos koviniais lėktuvais, pabrėžia leidinys. Kartu neatmetama galimybė, kad Rusijos Federacija, kuriai per plataus masto invaziją į Ukrainą trūksta pilotų, paprašė Šiaurės Korėjos pagalbos.

 

Jei Pietų Korėjos žiniasklaidos pranešimai yra teisingi, Rusija bus pirmoji užsienio šalis, pirmą kartą nuo Vietnamo karo priėmusi Šiaurės Korėjos pilotus. Pranešama, kad Šiaurės Korėjos pilotai taip pat veikė Sirijoje ir Egipte per 1973 m. Jom Kipuro karą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(5)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: