[ŽT] „Jie prarado kantrybę.“ Prieš Rusiją į kovą stoja dar viena šalis  ()

Kantrybės taurė buvo perpildyta.


Pietų Korėja svarsto galimybę siųsti sviedinius Ukrainai
Pietų Korėja svarsto galimybę siųsti sviedinius Ukrainai
© MilitaryNewsUA (Atvira licencija) | https://x.com/front_ukrainian/status/1848276809407697098

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėjos valdžios institucijos yra labai susirūpinusios dėl stiprėjančio Rusijos ir Šiaurės Korėjos karinio bendradarbiavimo. Jos vis dažniau užsimena, kad svarstoma keisti požiūrį į karą Ukrainoje, o tai galėtų reikšti Pietų Korėjos ginklų perdavimą į frontą. Jie prarado kantrybę, rašo „Wirtualna Polska“.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Pietų Korėjos žiniasklaida praneša, kad šios šalies valdžia siųs delegaciją į NATO pasikeisti informacija apie Rusijos ir Šiaurės Korėjos karinį bendradarbiavimą. Be to, Seulas esą svarsto galimybę perduoti į frontą 155 mm kalibro artilerijos sviedinius.

 

Toks perdavimas būtų atsakas į Šiaurės Korėjos karių pasirodymą Ukrainoje. Akcentuojama, kad Pietų Korėjos pastiprinimas Ukrainai būtų perduodamas ne tiesiogiai, o per Jungtines Valstijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(0)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()