JAV tankai ir šarvuočiai kirto sieną. Vyksta įsiveržimas į Rusiją. „Tai pirmas kartas istorijoje“ (Video)  ()

„Pirmasis žinomas atvejis.“



© 7th Army Joint Multinational Training Command (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:M1A2_tanks_at_Combined_Resolve_II_(14233316066).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panašu, kad amerikiečių tankas M1 „Abrams“ kaunasi Rusijos teritorijoje Kursko srityje, rašo „Business Insider“, remdamasis neseniai paskelbtu 47-osios mechanizuotosios brigados vaizdo įrašu.

Leidinys akcentavo, kad „Abrams“ buvo sukurtas Šaltojo karo metais kovai su sovietais, o dabar, po kelių dešimtmečių tarnybos, atrodo, pasiekė Rusijos žemę.

Paskelbtame vaizdo įraše tankas „Abrams“ dalyvauja kovinėse operacijose kartu su pėstininkų kovos mašina M2 „Bradley“. 47-oji brigada šį duetą pavadino „baisiu ginklu įsibrovėliams“.

[Vokietija] Beprotiškai geros kainos ir funkcionalumo portabilaus multimetro rinkinys - nustebs ir profesionalai („KKNOON K618“)
2096 2

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Keli atviri žvalgybos šaltiniai ir Ukrainos žiniasklaida nustatė, kad šis mūšis buvo užfiksuotas Novoivanovkos kaime Rusijos Kursko srityje.

„Kitos Vakarų šarvuotos kovos mašinos jau buvo dislokuotos Kurske, 47-osios brigados paskelbtas vaizdo įrašas, atrodo, yra pirmasis žinomas atvejis, kai ten buvo panaudoti tankai „Abrams““, – rašoma pranešime.

Karo studijų instituto (ISW) analitikas George`as Barrosas taip pat sakė, kad „tai tikrai pirmas kartas“, kai Kursko srityje buvo pastebėtas tankas „Abrams“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(4)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: