[ŽT] „Sprogo...“ Užpultas Krymas  ()

Nugriaudėjo sprogimai.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Телеканал ICTV (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=pa3gZ_1Hr3Y

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 24-osios naktį laikinai okupuotame Kryme Sevastopolio, Balaklavos ir Belbeko srityse, kur yra įsibrovėlių aerodromai, nugriaudėjo sprogimai.

Buvo užfiksuotas Rusijos oro gynybos pajėgų ir priemonių darbas, praneša „RBC-Ukraine“, remdamasi kanalu „Krimskij veter“ ir Sevastopolio okupacijos „gubernatoriumi“ Michailu Razvožajevu.

[EU+Kuponas] Aukščiausio lygio teleskopinės kopėčios. Paskutiniai vienetai!
2983 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

„Remiantis preliminaria informacija, kariškiai dideliu atstumu nuo kranto virš vandens zonos sunaikino 1 raketą“, – rašė Sevastopolio gauleiteris.

Krymo gyventojai kalbėjo apie garsius sprogimus, kurie buvo girdėti ne tik Sevastopolio srityje, bet ir Balaklavoje, taip pat Belbeko aerodromo teritorijoje ir Baidaro slėnyje (pietvakarinėje Krymo dalis, 40 km į pietryčius nuo Sevastopolio).

 

„Nugriaudėjo mažiausiai penki sprogimai: du nuo Balaklavos iki Sevastopolio ir dar trys prie Belbeko aerodromo. Baidaro slėnyje taip pat buvo girdėti keturi sprogimai“, – rašo „Krimskij veter“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(284)
(16)
(268)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: