„Milžiniškas kiekis sviedinių, tankų ir kareivių.“ Tai keičia situaciją fronte. Rusijai suduoti visa griaunantys smūgiai  ()

Praktiškai neturi jokių apribojimų.


Asociatyvus pav.
Asociatyvus pav.
© ThePixelman (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/es/photos/guerra-soldados-paracaídas-469503/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu Ukrainos ir Rusijos okupacinės armijos artilerijos šūvių santykis fronte yra maždaug 1:2.

Tai pareiškė gynybos ministro pirmasis pavaduotojas generolas leitenantas Ivanas Havriliukas, duodamas interviu „RBC-Ukraina“. Jis taip pat paaiškino, kokie veiksniai, jo nuomone, tai lemia.

Generolas leitenantas pažymėjo, kad šių metų pradžioje Ukrainos ir okupacinių pajėgų artilerijos šūvių santykis buvo 1:7, 1:8, o kai kuriais mėnesiais net didesnis. Nuo vasaros pradžios šis santykis buvo 1:3, o nuo 2024 m. rudens šis santykis yra maždaug 1:2.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3140 4

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Pasak viceministro, tam įtakos turėjo sėkmingi gynybos pajėgų smūgiai Rusijos armijos amunicijos sandėliams.

„Rusai praktiškai neturi jokių apribojimų naudoti artilerijos šaudmenis. Jie išeikvoja milžinišką kiekį sviedinių, tankų ir gyvosios jėgos. Tačiau svarbų vaidmenį vaidina ne tik kiekybinis šaudmenų, ypač artilerijos sviedinių, santykis“, – sakė Havriliukas.

 

Jo nuomone, didelę įtaką rezultatui turi ir personalo pasirengimas, jo kovinė patirtis, artilerijos sistemų taktinės ir techninės charakteristikos.

„Vakarų sistemos yra tikslesnės ir šaudo tolesniu atstumu. Dėl to mes naikiname taikinius naudodami mažiau sviedinių“, – teigė generolas leitenantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(4)
(75)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()