„Reikia Kyjivo.“ Rusijai nelaiko nervai (Video)  ()

Prezidentas sukėlė tikrą audrą.



© CGTN на русском (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=RWIkK3Ce7Y0

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministerija susinervino, pamačiusi užrašą ant Ukrainos prezidento marškinėlių.

Spalio 23-iosios vakarą, pasibaigus 973-ai karo dienai, Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis socialiniuose tinkluose paskelbė naują vaizdo įrašą. Jo apranga nudžiugino ukrainiečius ir sukėlė isteriją Rusijos propagandistams bei pareigūnams.

Zelenskis vilkėjo marškinėlius su užrašu „Padaryk Rusiją vėl mažą“. Ukrainos prezidento įvaizdis patiko daug kam, į tai sureagavo net Rusijos užsienio reikalų ministerija.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
3520 2

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

„Mažą, kaip ką? SSRS? Rusijos imperiją? O, supratau! Kaip Kyjivo Rusia. Tam mums reikia Kyjivo. Tu pats tai pasakei (keiksmažodis)“, – atsakė Užsienio reikalų ministerijos pirmininkė Marija Zacharova .

Propagandos kanalai taip pat sureagavo į Zelenskio marškinėlius ir ėmė masiškai piktintis, kad užrašas ant jų neatitinka tikrovės, anot jų, Rusijos Federacija niekada nebuvo maža. Akivaizdu, kad Ukrainos prezidentas sunervino rusus, paliesdamas jų imperines ambicijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(0)
(112)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: