[ŽT] Smogs į Š. Korėjos karius. Ką skelbia JAV  ()

Jie yra teisėti taikiniai, sako Kirby.



© 3 окрема штурмова бригада (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=538013142516643&set=pcb.538013262516631

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Šiaurės Korėjos kariai pasirodys fronte, jie bus teisėti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taikiniai.

Tai pareiškė Baltųjų rūmų Nacionalinio saugumo tarybos strateginės komunikacijos koordinatorius Johnas Kirby, praneša Censor.NET, remdamasis „Europos tiesa“.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3126 4

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Kirby pažymėjo, kad Jungtinės Valstijos šiuo metu neturi tikslių duomenų, kodėl Šiaurės Korėjos kariai išvyko į Rusiją ir ar jie iš tikrųjų dalyvaus karo veiksmuose prieš Ukrainos pajėgas.

 

„Jeigu jie tikrai dalyvauja kare prieš Ukrainą, jie yra teisėti taikiniai, teisėti kariniai taikiniai. O Ukrainos kariai ginsis nuo Šiaurės Korėjos armijos taip, kaip ginasi nuo rusų“, – sakė Kirby.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(8)
(133)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: