Pasiruošę kovai. „4 000 tankų, 9 000 artilerijos, 70 povandeninių laivų ir 810 naikintuvų“  (1)

Kovoja tiesiogiai fronto linijoje.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© WikiImages (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/fighter-jet-air-force-phantom-ii-60528/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Seulas teigia, kad Šiaurės Korėja turi penkių rūšių ginkluotąsias pajėgas, įskaitant specialiųjų operacijų pajėgas. Šiose specialiosiose pajėgose yra ir snaiperių, ir tų, kurie kovoja tiesiogiai fronto linijoje, informuoja „The New York Times“. 

Šiose pajėgose tarnauja apie 200 tūkst. žmonių. Tai vienos didžiausių specialiųjų pajėgų spasaulyje, ginkluotos naujausiais ginklais. 

Tačiau karo ekspertai, išsamiai išstudijavę nuotraukas su kareiviais, perkeltais į Rusiją, pabrėžia, kad daugelis kareivių iš Šiaurės Korėjos yra silpno kūno sudėjimo ir žemo ūgio. Greičiausiai tai yra arba inžinerijos, arba statybos brigados. 

[Vokietija] Beprotiškai geros kainos ir funkcionalumo portabilaus multimetro rinkinys - nustebs ir profesionalai („KKNOON K618“)
2096 2

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Visi Šiaurės Korėjos kariškiai yra pakeitę savo karines uniformas į rusiškas, o to specialiųjų pajėgų atstovai nepadarytų. 

Dabar Šiaurės Korėjos armijoje yra 1,3 mln. karių. Tuo pačiu metu beveik 30 proc. šalies gyventojų yra armijos rezerve. Todėl Šiaurės Korėja turi ketvirtą pagal dydį armiją pasaulyje. 

Visi vyrai Šiaurės Korėjoje tarnauja nuo 8 iki 10 metų, o moterys – penkerius metusŠalis turi daugiau kaip 4 000 tankų, beveik 9 000 artilerijos pabūklų, 70 povandeninių laivų ir 810 naikintuvų. 

 

Šiaurės Korėjos kareiviai buvo pasiruošę kariauti dar XX amžiuje. 1968 m. jie net buvo prisiartinę prie Korėjos prezidento rezidencijos, tačiau jo nužudyti nesugebėjo.

Kai kurie pasirinko savižudybę, kad nebūtų paimti į nelaisvę. Kartu nereikėtų pamiršti, kad žmonės Šiaurės Korėjoje gyvena kaip kalėjime ir bet kokį išvykimą į užsienį gali vertinti kaip galimybę ištrūkti iš Kim Jong Uno gniaužtų. 

Vienas iš pabėgusių šiaurės korėjiečių sakė, kad vadai už savo šalies ribų negalėtų visiškai kontroliuoti savo karių. Kuo ilgiau tęsis karas, tuo daugiau kareivių iš Šiaurės Korėjos armijos dezertyruos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(5)
(49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)