„15 kovai parengtų MiG-29.“ Drebinanti žinia  ()

Dabar nori tik dviejų dalykų.


Lėktuvai Mig-29
Lėktuvai Mig-29
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=L580NGsvABY

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos pasiuntinys Ukrainoje Piotras Lukasiewiczius pareiškė, kad kai tik sąjungininkai Varšuvai pristatys naujų lėktuvų, Kyjivas gaus MiG-29. 

P. Lukasiewiczius priminė, kad nuo 2022 m. Lenkija Ukrainai perdavė ir dalį savo lėktuvų MiG-29, ir jų atsargines dalis, praneša „Ukrinform“. 

[EU+Kuponai] „Halloween Sale“! Mažiausios kainos. Įspūdingų galimybių dulkių siurbliai, žaidimų monitoriai, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
1932

„Halloween Sale“ išpardavimas

Mažiausios fiksuotos kainos

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

2) „JIMMY H10 Flex“ - įspūdingų galimybių belaidis dulkių siurblys

3) „KTC Q24T09“ - 24 colių, QHD, 180Hz žaidimų monitorius

4) „ETOE Seal Pro“ - 1080P, 1000 ANSI, Google TV vaizdo projektorius

Išsamiau

Tuo pat metu Varšuva rengia naują karinės pagalbos Kyjivui paketą. Šiuo metu Lenkijoje yra likę 10 – 15 kovinei parengčiai tinkamų MiG-29 lėktuvų. Tačiau jie yra neatsiejama oro gynybos sistemų dalis. 

Dabar Lenkijos gynybos ministerija aktyviai perginkluoja savo aviaciją, daugiausia dėmesio skirdama F-16 ir F-35 modeliams. Kol šis procesas nebus visiškai užbaigtas, Varšuva Kyjivui savo likusių MiG neperduos. 

 

Dar 2023 m. pavasarį Varšuva pranešė apie pirmosios MiG partijos išsiuntimą Kyjivui. Jau 2024 m. rugpjūtį V. Zelenskis pareiškė, kad dabar iš Varšuvos nori tik dviejų dalykų: likusių lėktuvų perdavimo ir pagalbos numušant raketas virš Ukrainos teritorijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(9)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()