Pasiektas naujas lygis. „Gerai aprūpinti ir gerai apmokyti.“ 500 karininkų ir 3 generolai  ()

„Patirs triuškinantį pralaimėjimą.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Stop kadras) | https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/videos/4013093842301182

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėja aprūpino Rusiją artilerijos šaudmenimis ir balistinėmis raketomis KN-23, o karininkus siuntė prižiūrėti jų panaudojimą kovose. Abiejų šalių karinis bendradarbiavimas pasiekia naują lygmenį: Šiaurės Korėjos reguliariosios pajėgos, persirengusios buriatais ir jakutais, perkeliamos į Kursko sritį, rašo laikraštis „Financial Times“ (FT), remdamasis Pietų Korėjos žvalgybos tarnybos vaizdo medžiaga.

„Ukrainos kariams gali pasipriešinti KLDR 11-osios armijos „Storm Corps“ elitinio dalinio kovotojai. Gerai aprūpinti ir gerai apmokyti pėstininkai stipriai skiriasi nuo eilinių Šiaurės Korėjos karių“, – FT sakė Pietų Korėjos Nacionalinio saugumo strategijos instituto Seule vyresnysis bendradarbis Go Myung-hyunas.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Fantastiškos lazerinės graviravimo staklės (Video, „Swiitol E18 Pro“)
1566 2

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Ukrainos karinės žvalgybos skaičiavimais, Rusijos Federacijoje dislokuotų Šiaurės Korėjos kariškių skaičius siekia apie 12 tūkstančių, iš jų 500 karininkų, tarp kurių yra trys Pchenjano generolai. Rusijos gynybos viceministras Yunusas-Bekas Jevkurovas yra atsakingas už karinio rengimo stebėjimą ir mišrių kovinių grupių pritaikymą.

 

„Sunku įvertinti Šiaurės Korėjos kontingento parengimo lygį, nes įvesties duomenų yra labai mažai. Galima tik daryti prielaidą, kad KLDR inžinierių ir techninės pajėgos yra tikrai profesionalios. Visa šalies teritorija padengta uolomis, taip pat žinoma, kad Šiaurės Korėjos specialistai padėjo „Hezbollah“ teroristams statyti puolimo ir infrastruktūros tunelius“, – prisimena atsargos pulkininkas, buvęs Ukrainos generalinio štabo pirmininkas Vladislavas Selezniovas pokalbyje su „Focus“.

Buvęs JT Šiaurės Korėjos ekspertų grupės koordinatorius Hugh Griffithsas interviu „France24“ sakė, kad Šiaurės Korėjos kariai Ukrainoje patirs triuškinantį pralaimėjimą.

 

Šiaurės Korėja turi vieną didžiausių armijų pasaulyje, tačiau jos kariai nematė jokios tikros kovos. Jis įsitikinęs, kad būtent Ukrainoje Kim Jong-uno propaganda apie Šiaurės Korėjos „nenugalimumą“ sprogs kaip muilo burbulas ir pažemins šalį.

„Ukrainiečiai juos subombarduos, pamatysite Šiaurės Korėjos pralaimėjimą... Jie mirs, nepasieks sėkmės ir žinoma nepasieks Kyjivo su Rusijos tankais. Nieko gero jiems ten nebus“, – pastebėjo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: