„T-34, IS-3, ISU-152...“ Vaizdai plinta kosminiu greičiu. Ką rezga rusai (Video)  ()

Rusija tikriausiai ruošiasi naudoti Antrojo pasaulinio karo tankus.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai – ne pokštas. Rusija pradėjo reaktyvuoti Antrojo pasaulinio karo laikų tankus T-34. Jie pastebėti kažkokiuose mokymuose. Bet dabar spalis, ne balandis ir ne gegužė. Taigi, tie mokymai tikriausiai nėra skirti paradams. Yra manančių, kad šarvuočių nebeužtenka mokymams. Bet treniruotis su T-34 ir vykti į karą su T-80 būtų kvaila. Taigi, yra manančių, kad T-34 vyksta kariauti.

Paskelbtame vaizdo įraše matomi ne tik T-34, bet ir IS-3 tankai, taip pat savaeigiai pabūklai ISU-152. Visa tai – Antrojo pasaulinio karo technika.

[EU+Kuponas] Aukščiausio lygio teleskopinės kopėčios. Paskutiniai vienetai!
2920 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Manoma, kad šie mokymai vyksta Chabarovske, kur anksčiau pastebėti Šiaurės Korėjos kariai. Šiaurės Korėja oficialiai niekada neatsisakė T-34 tankų.

 

Rusija sparčiai netenka tankų. Jie giriasi sparčia tankų gamyba, bet ta gamyba tėra senų tankų prikėlimas naudojimui. Tankų saugojimo aikštelės, kur technika metų metus stovi po lietumi ir sniegu, tuštėja. Kai kurie skaičiavimai rodo, kad Rusija kasdien Ukrainoje praranda bent dvigubai daugiau tankų nei pagamina/ištraukia iš saugojimo aikštelių. Taigi, per artimiausius mėnesius Rusijai ims trūkti tankų. Jų dar bus aikštelėse, bet jie naikinami greičiau nei atvežami, todėl operacijos ims strigti. Nebent, aišku, T-34 yra rusų atsakymas.

(54)
(3)
(51)

Komentarai ()