„Jie buvo izoliuoti.“ Kas nutiko Š. Korėjos kariams  ()

Dislokavimas turėtų būti baigtas iki gruodžio mėnesio.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© 3 окрема штурмова бригада (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=538013152516642&set=pcb.538013262516631

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėjos žvalgybos duomenimis, Šiaurės Korėja į Rusiją išsiuntė 3000 karių ir šis skaičius turėtų didėti.

Tai pranešė Censor.NET, remdamasis „Reuters“.

Pchenjanas įsipareigojo išsiųsti Rusijai iš viso apie 10 000 karių, o dislokavimas turėtų būti baigtas iki gruodžio mėnesio, žurnalistams sakė įstatymų leidėjai po Pietų Korėjos nacionalinės žvalgybos agentūros spaudos konferencijos.

[Vokietija] Beprotiškai geros kainos ir funkcionalumo portabilaus multimetro rinkinys - nustebs ir profesionalai („KKNOON K618“)
2076 2

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

„Karinių mokymų požymių Šiaurės Korėjoje buvo aptikta rugsėjį ir spalį“, – po spaudos konferencijos sakė Parlamento žvalgybos komiteto narys Park Soon-won. „Atrodo, kad kariai dabar yra paskirstyti keliose Rusijos mokymo bazėse ir prisitaiko prie vietos aplinkos“.

Anksčiau Seulo nacionalinė žvalgybos tarnyba pranešė, kad Šiaurės Korėja į Rusiją laivais išsiuntė apie 1500 specialiųjų pajėgų karių, kurie, tikėtina, po mokymų ir aklimatizacijos bus dislokuoti dalyvauti kare Ukrainoje.

Taip pat pažymima, kad Pchenjano valdžia bandė užkirsti kelią žiniai apie jo karių viešnagę Rusijos Federacijoje plitimą. „Yra požymių, kad Šiaurės Korėjos valdžia šias (karines) šeimas perkelia ir izoliuoja tam tikroje vietoje, kad galėtų jas veiksmingai kontroliuoti ir nuodugniai sutramdyti gandus“, – sakė šaltinis žvalgyboje.

 

Taip pat patvirtinta, kad Rusija Šiaurės Korėjos kariams pasamdė „didelį skaičių“ vertėjų, apmokančių juos naudotis karine technika, pavyzdžiui, bepiločiais orlaiviais.

„Rusijos instruktoriai vertina, kad Šiaurės Korėjos kariai pasižymi puikiomis fizinėmis savybėmis ir kovine dvasia, tačiau jiems trūksta supratimo apie šiuolaikinį karą, pavyzdžiui, bepiločių orlaivių atakas“, – sakė Pietų Korėjos parlamento narys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(26)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: