„Prispaudė“ Putiną. „Be jokios gėdos“  ()

Turkija ir Kinija daro spaudimą Putinui!



© Sky News (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=g6G7TWaCX0g

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas pareiškia esantis pasirengęs daryti „kompromisus“ su Ukraina. Savo poziciją jis paskelbė po to, kai Turkija ir Kinija nusprendė apriboti karinį tiekimą Rusijai.

Rusija yra pasirengusi daryti „pagrįstus kompromisus“ su Ukraina, kad užbaigtų karą, sakė V. Putinas pokalbyje su propagandiste Olga Skabejeva.

„Esame pasirengę ieškoti kompromisų, pasiruošę padaryti šiuos kompromisus pagrįstus, bet nenoriu dabar leistis į smulkmenas, nes nėra tiesioginių derybų“, – sakė Putinas interviu „Rossija-1“.

[EU+Kuponai] „Halloween Sale“! Mažiausios kainos. Įspūdingų galimybių dulkių siurbliai, žaidimų monitoriai, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
1912

„Halloween Sale“ išpardavimas

Mažiausios fiksuotos kainos

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

2) „JIMMY H10 Flex“ - įspūdingų galimybių belaidis dulkių siurblys

3) „KTC Q24T09“ - 24 colių, QHD, 180Hz žaidimų monitorius

4) „ETOE Seal Pro“ - 1080P, 1000 ANSI, Google TV vaizdo projektorius

Išsamiau

Jis tvirtai pabrėžė, kad nekalbama apie nuolaidas ar „mainus“.

„Rezultatas turėtų būti Rusijos naudai, sakau tiesiai, be jokios gėdos, ir jis turėtų būti pagrįstas tikrove, kuri atsiranda mūšio lauke“, – sakė diktatorius.

Anot jo, Ukraina jau du kartus kreipėsi į Rusiją su įvairiais pasiūlymais per Turkiją, tačiau iš karto atmetė savo iniciatyvas.

„Tai neracionalus elgesys, kurį sunku nuspėti ir juo remiantis negalima kurti jokių planų. Todėl kalbėti apie tai, ar mes su kuo nors sutiksime ir su kuo galime susitarti, yra tiesiog per anksti“, – sakė V. Putinas.

 

Jis pripažino, kad Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas BRICS viršūnių susitikime Kazanėje pasiūlė jam atnaujinti dialogą su Kyjivu dėl grūdų koridoriaus atkūrimo ir Juodosios jūros išminavimo.

Kaip pažymi „moscowtimes.ru“, Rusijos prezidento pareiškimas buvo paskelbtas po to, kai Turkija be oficialaus pranešimo uždraudė savo eksportuotojams siųsti į Rusiją amerikietišką karinę produkciją. „Financial Times“ teigimu, draudimas taikomas 50 „aukšto prioriteto“ prekių, kurias JAV, ES, JK ir Japonija laiko itin svarbiomis Rusijos karinei pramonei. Tai apima pažangią elektroniką, naudojamą raketose ir dronuose, nuotolinio valdymo sistemas.

 

Kinijos valdžia taip pat paskelbė, kad nuo gruodžio 1 dienos įves eksporto kontrolę produktams, kurie gali būti naudojami karinėje pramonėje. Rengiamas ribojamų prekių sąrašas, o eksportuotojai turės atskleisti galutinius produktų gavėjus ir jų paskirtį.

Kinijos prekybos ministerija paskelbė, kad apribojimai bus taikomi, be kita ko, dronams. Tai buvo paskelbta tą dieną, kai Putinas BRICS viršūnių susitikime susitiko su Kinijos lyderiu Xi Jinpingu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(3)
(43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: