[ŽT] Nepatiks nė vienas. 3 keliai iš Rusijos armijos  ()

Rusijos armiją galima palikti trimis būdais.


Iš Rusijos armijos galima išeiti trimis būdais
Iš Rusijos armijos galima išeiti trimis būdais
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=700472348932513&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antikarinė labdaros organizacija „Eikite mišku“ (rus. „Идите Лесом“), kurios tikslas – padėti išvengti mobilizacijos Rusijoje, pasakoja apie rusų karių galimybes pasitraukti iš mūšio lauko Ukrainoje.

„Mūsų dezertyras pateko į frontą per mobilizaciją, buvo sužeistas ir turėjo problemų su regėjimu. Jam pavyko išeiti atostogų, per kurias jis iš pradžių kreipėsi į mus, bet paskui nedrįso dezertyruoti. Jis grįžo į dalinį, kur jam buvo skirta vienerių metų lygtinė bausmė už dezertyravimą.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3156 4

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Kai vėl turėjo būti išsiųstas į frontą, jis antrą kartą kreipėsi į mus. Dabar jis jau už Rusijos ribų ir visiems pataria nedelsti, kreiptis į mus pagalbos ir pasitikėti mūsų maršrutu bei veiksmų planu“, – teigia organizacija.

 

Iš Rusijos armijos galima išeiti trimis būdais: sėsti, mirti arba tapti neįgaliu, sako „Eikite mišku“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(0)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()