40! Milžiniškas nuostolis Ukrainai  ()

Augantis šių apsaugų populiarumas Ukrainoje tik išryškina didelį jų pažeidžiamumą.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© U.S. Army/Visual Information Specialist Markus Rauchenberger (Public Domain) | https://picryl.com/media/a-royal-danish-army-leopard-2-tank-fires-at-a-target-d8e210

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo karo pradžios Ukraina prarado beveik 40 vokiečių tankų „Leopard“, rašo „Business Insider“.

„Tankai „Leopard“ yra galingi, labai efektyvūs, su sunkiais šarvais, tačiau jie nėra neįveikiami. Tiesą sakant, kai kurių atvirų šaltinių skaičiavimais, Ukraina jau prarado apie 40 tankų“, – rašoma leidinyje.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3067 4

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Leidinyje pažymima, kad abi konflikto pusės savo tankus aprūpina specialiomis apsaugomis nuo dronų ir amunicijos.

„Papildoma „Leopard“ apsauga kainuoja apie 20 tūkstančių dolerių, o tai tik maža dalis kelių milijonų dolerių kainuojančio tanko kainos. Apsauginių grotelių montavimas Ukrainos karinėje remonto bazėje užtrunka apie 12 valandų“, – atkreipia dėmesį straipsnio autorius ir priduria, kad augantis šių apsaugų populiarumas Ukrainoje tik išryškina didelį jų pažeidžiamumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(5)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()