Lenkija kuria futuristinę 35 mm oro gynybos sistemą  ()

Lenkija pristato futuristinę 35 mm oro gynybos sistemą, kurią pareigūnai apibūdina kaip itin svarbų atsaką į besikeičiančias oro grėsmes, rašo „Defence Blog“.



© PIT-RADWAR nuotr. (Atvira licencija)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „Defense24“, ši gynybos naujovė, skirta įvairiems oro taikiniams perimti, žymi didelį Lenkijos oro gynybos skydo žingsnį į priekį.

Lenkijos gynybos ministerija prioritetą teikia oro gynybos arsenalo modernizavimui, o 35 mm sistemos priėmimas rodo perėjimą prie pažangesnių, greito reagavimo oro gynybos sprendimų.

Pasak „Defense24“, naujoji sistema pasižymi dideliu ugnies greičiu ir tikslumu, gali nukreipti ugnį į įvairius orlaivius, bepiločius orlaivius ir potencialias raketų grėsmes vidutiniame ir mažame aukštyje.

[EU+Kuponai] „Halloween Sale“! Mažiausios kainos. Įspūdingų galimybių dulkių siurbliai, žaidimų monitoriai, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
1934

„Halloween Sale“ išpardavimas

Mažiausios fiksuotos kainos

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

2) „JIMMY H10 Flex“ - įspūdingų galimybių belaidis dulkių siurblys

3) „KTC Q24T09“ - 24 colių, QHD, 180Hz žaidimų monitorius

4) „ETOE Seal Pro“ - 1080P, 1000 ANSI, Google TV vaizdo projektorius

Išsamiau

Šioje 35 mm oro gynybos sistemoje įdiegtos modernios taikinių nustatymo technologijos ir patobulinti aptikimo mechanizmai, kurie didina jos efektyvumą. Sistemoje naudojamas pažangus radiolokacinis kompleksas, skirtas sekimui realiuoju laiku ir greitojo reagavimo šaudymo sprendimams, leidžiantiems užtikrinti didesnį operatyvinį lankstumą.

 

„Ši sistema ne tik sustiprina mūsų gynybos strategiją, bet ir užtikrina itin veiksmingą atgrasymo nuo šiuolaikinių oro grėsmių priemonę“, – pareiškė Lenkijos ginkluotės agentūros pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(13)
(0)
(13)

Komentarai ()