„Š. Korėjos kariai bus pasiųsti į Baltijos šalis. Tai neįsivaizduojama provokacija!!!“ (Foto)  ()

NATO privalo reaguoti.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© NATO/WO2 Dan Harmer GBR Army (Public Domain) | https://picryl.com/media/image-nato-troops-from-poland-and-romania-mechanized-aefa3d

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konrado Adenauerio fondo Lietuvoje vadovė Fausta Šimaitytė savo „Facebook“ paskyroje dalinasi EP parlamentarės Agnes Stack-Zimmermann mintimis apie Europos saugumą.

„Kas gali garantuoti, kad po kelerių metų Šiaurės Korėjos kariai nebus dislokuoti Baltijos šalyse?“ –klausia EP parlamentarė Agnes Stack-Zimmermann.

Ji pasisakė už tarptautinių pajėgų dislokavimą Ukrainoje:

„Net jei tai reikštų, kad kiekvienam Šiaurės Korėjos kariui rusiška uniforma bus priešpastatytas NATO karys ukrainietiška uniforma.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3140 4

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Turime reikalą su neįsivaizduojama provokacija prieš laisvą Vakarų pasaulį. Blogio ašis veikia. Tai ne atskirų tautų klausimas. NATO privalo reaguoti. Tai yra didelis, pirmasis iššūkis naujajam NATO generaliniam sekretoriui Markui Ruttei.

Vladimiras Putinas turi žinoti, kad mes ne tik norime, bet ir galime apsiginti. Rusijos prezidentui nevertėtų net galvoti apie mūsų užpuolimą“.

 

Ačiū Agnes!“ – rašo Šimaitytė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(3)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()