Rusijos ir Š. Korėjos bendradarbiavimas žlunga. „Sup!@#$ kinai, ką su jais daryti“  ()

Pokalbiai atskleidžia, kad kiekvienai 30 Šiaurės Korėjos karių grupei bus vienas vertėjas ir trys vyresnieji karininkai.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© 22 окрема механізована бригада (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=899978978981848&set=a.229159252730494

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra daugiau informacijos, rodančios Rusijos armijos ir Šiaurės Korėjos karių bendradarbiavimą. Šį kartą buvo perimti rusų radijo pokalbiai ir panašu, kad jie nėra patenkinti šiuo bendradarbiavimu.

Tai vis dar nėra oficialiai patvirtinta, o faktas, kad Šiaurės Korėjos kariai bendradarbiauja su Rusijos armija, kol kas lieka atvira paslaptis. Tačiau ir toliau pasirodo informacija, kad Pchenjanas išsiuntė į Rusiją savo karių kontingentą dalyvauti kare Ukrainoje.

Dabar prie tariamo Šiaurės korėjiečių atvykimo į Rusijos karinę bazę vaizdo įrašų buvo pridėti garso įrašai.

[Vokietija] Beprotiškai geros kainos ir funkcionalumo portabilaus multimetro rinkinys - nustebs ir profesionalai („KKNOON K618“)
2096 2

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Iš šių pokalbių susidaręs vaizdas rodo, kad bendradarbiavimas nesiseka, o su Šiaurės Korėjos kariais elgiamasi niekinamai. Jų kontingentas vadinamas „K batalionu“, jie net vadinami „supi!@#$ kinais“. Korėjiečiai atrodo tiesiog sutrikę.

„Ir jis stovi tokiomis akimis, lyg klaustų, kas čia per velnias. Jis ateina čia ir sako, ką, po velnių, turėtume su jais daryti?“ – CNN cituoja pokalbį, kuris, anot Ukrainos žvalgybos, buvo perimtas spalio 23-iosios naktį iš šifruotų Rusijos transliavimo kanalų.

 

Pokalbiai taip pat atskleidžia, kad kiekvienai 30 Šiaurės Korėjos karių grupei bus vienas vertėjas ir trys vyresnieji karininkai.

„Visiškai nesuprantu, kodėl turėtų būti trys vyresnieji karininkai 30-čiai žmonių. Kur mes juos gausime? Turėsime juos išvežti, sako vienas rusų karių. Bl@#, sakau, rytoj atvyks 77 batalionų vadai, yra vadai, vadų pavaduotojai ir taip toliau“, – sako kitas rusas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(3)
(10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: