[ŽT] „Kas ta nesąmonė, lekianti pro šalį?“ Fronte pasirodė Rusijos monstras (Video)  ()

Prieš kelis dešimtmečius rusai manė, kad jų šalis yra labai pažangi, bet dabar ir jiems turėtų atrodyti kitaip.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

UAZ-452 (jokio skirtumo, kuri versija, kad ir UAZ-33036) ir pro šalį lekianti skardinė pašiūrė – taip dabar atrodo rusų karo technika. Tie UAZ furgonai gaminami nuo 1965 metų. Rusai mėgsta sakyti, kad jie buvo kelis kartus atnaujinti, bet tiesa yra ta, kad jei kokių kokybinių pokyčių ir buvo, tai ne į gerą. „Kepalais“ pravardžiuojami furgonai atrodo kaip mašinos iš praeities, nes tokie ir yra.

O kas ta nesąmonė, lekianti pro šalį? Tai – šiuolaikinis rusų tankas. Skardinis kiautas jam turėtų padėti apsisaugoti nuo dronų. Tikėtina, kad ir tas tankas yra 30-40 metų senumo, bet vėžlio kiautas yra naujas. Taip rusai ne tik bando apsisaugoti nuo dronų, bet dar ir taupo šarvuotą techniką – viena mašina atlieka ne tik tanko, bet ir pėstininkų transporterio funkcijas, nes toje pašiūrėje kartais įsitaiso šturmo grupė.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3126 4

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

 

Jei rusų kariams prieš gerą dešimtmetį būtų pasakyta, kad jų pasekėjai tarnaus su tokia technika, jie nebūtų patikėję. Be to, ukrainiečių technika šiame kare gerėja. Rusų ritasi žemyn.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(53)
(4)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: