Pirmą kartą. Sunaikintas „Sarmat-3“. „Propagandistai apsijuokė“ (Video)  ()

Žurnalisto teigimu, Ukrainos kariai neva pametė techniką, kai bandė įsiveržti į vieną Kursko srities gyvenviečių. Vėliau paaiškėjo, kad mašina priklauso Rusijos armijai.


Sarmat-3
Sarmat-3
© Ekrano kopija | https://x.com/trajaykay/status/1850160673084363099/photo/2

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas nufilmavo siužetą apie „Ukrainos sabotažo ir žvalgybos grupės“ šarvuoto automobilio sunaikinimą, tačiau vėliau paaiškėjo, kad technika priklausė Rusijos pajėgų kariams.

Pasak Rusijos žurnalisto, tai atsitiko Gluškovo gyvenvietėje Kursko srityje.

Tiesą sakant, tai yra šarvuotas automobilis „Sarmat-3“ ir priklauso Rusijos armijai. Tai ne pirmas įrodymas, kad priešas mūšio lauke naudoja tokio tipo įrangą, pažymėjo analitikai, tačiau tai pirmas jos sunaikinimo atvejis.

[Vokietija] Beprotiškai geros kainos ir funkcionalumo portabilaus multimetro rinkinys - nustebs ir profesionalai („KKNOON K618“)
2096 2

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

 

Šiame kontekste įdomus faktas, kad tiesiogine prasme praėjusios savaitės pabaigoje vienas iš Rusijos propagandos kanalų paskelbė tos pačios transporto priemonės vaizdą, kuris iš tikrųjų tapo vienu iš retų patvirtinimų, kad rusai panaudojo „Sarmat-3“ mūšio lauke.

 

„Sarmat-3“ yra atnaujinta to paties pavadinimo transporto priemonių linijos versija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(2)
(51)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()