Visiškas dugnas... Rusijos kariai šeriami... šuniena (Video)  (4)

Kaip pabrėžia žurnalistai, Šiaurės Korėjos vyriausybė skatina valgyti šunų mėsą. Konservai buvo pagaminti iš specialios šunų veislės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariai Šiaurės Korėjoje gavo troškinį iš šuns mėsos. Šis produktas yra specialiai sukurtas Šiaurės Korėjos kariuomenei, rašo bulvarinis leidinys BILD.

Kaip rašo leidinys, Rusijos kariai socialiniuose tinkluose pradėjo skleisti vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuoti nauji sausieji daviniai. Jiems buvo įteikti Šiaurės Korėjos konservai. Jie perskaitė užrašus ant jų, kad troškinys pagamintas iš šuns mėsos.

[Rekordinė kaina!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
5499

Mažiausia kaina šiais metais

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Ant skardinių korėjiečių kalba parašyta „Nureongo šunų mėsa“.

Nureongai yra šunų veislė, dar žinoma kaip Korėjos geltonasis špicas. Korėjiečiai šią veislę augina specialiai vartojimui. Ant skardinių taip pat yra užrašas: „Produktas išskirtinai Korėjos kariuomenei“.

 

Paskelbtame vaizdo įraše, matyti, kaip rusų kariai tepa konservus ant duonos ir valgo sumuštinį. Kitame vaizdo įraše Rusijos karys įspėja savo kolegas karius nevalgyti „tos prakeiktos šunų mėsos“.

„Šiaurės Korėjos vyriausybė ne tik skatina valgyti šunų mėsą, bet neseniai netgi surengė nacionalinį konkursą tarp Pchenjano restoranų, skirtų paruošti šunų mėsą“, – rašo BILD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(1)
(13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)