Nepadorios formos. Netoli Niufaundlendo pasirodė neįprastos išvaizdos ledkalnis (Foto)  ()

Iš pradžių prie Kanados krantų buvo pastebėtas neįprastas 9 metrų penio formos ledkalnis, o vėliau jo nuotrauka žaibiškai išplito soc. tinkluose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamta nenustoja mūsų stebinti. Šį kartą buvo nustebinti rytinėje Niufaundlendo (Kanada) pakrantėje įsikūrusio Dildo (taip, jis tikrai taip vadinasi) miestelio gyventojai. Priežastis – įlankoje dreifuojantis ledkalnis, rašo „Daily Mail“.

Vietos gyventojų dėmesį patraukė 9 metrų penio formos ledkalnis. Vietos fotografas Kenneth Pretty nufotografavo šį nuostabų gamtos kūrinį ir paskelbė nuotrauką internete.

Nereikia nė sakyti, kad nepadorios formos ledkalnio nuotrauka iš karto pasklido soc. tinkluose, surinkdama tūkstančius paspaudimų „patinka“.

Pasak paties fotografo, iš pakrantės nebuvo iki galo aišku, kaip tiksliai atrodo ledkalnis. Tačiau fotografas pakėlė droną ir buvo šokiruotas, kai pamatė jo „nerealią formą“.

Reikia pastebėti, kad daugelis internautų abejojo ​​nuotraukos autentiškumu, neva fotografas naudojo „Photoshop“ ar kitą programą, kad iškraipytų vaizdą. Tačiau pats Pretty tikina, kad „tai buvo tikra“.

 

Penio formos ledkalnio nuotrauka daryta ketvirtadienį, balandžio 27 d. Tačiau, pasak nuotraukos autoriaus, vos dieną vėliau nukrito išgaubtas ledkalnio viršus ir pasikeitė jo forma.

Internautai taip pat sukūrė daug memų penio formos ledkalnio tema. Internautai juokavo, kad netrukus įlankoje atsiras daug „mažų ledkalnių“.

Priminsime, kad pavasario mėnesiais pro Niufaundlendo pakrantę reguliariai dreifuoja nuo Grenlandijos ledyno atitrūkę ledkalniai. Šis reginys pritraukia daugybę turistų, kurie čia atvyksta „ieškoti ledkalnių“. Vietos valdžia netgi atidarė specialų puslapį, kuriame turistai ir bet kas kitas gali sekti ledkalnių judėjimą.

 

Be to, ši vieta traukia ir tyrinėtojus, nes jie turi galimybę paimti vandens, kuris laikomas vienu švariausių pasaulyje, mėginius. Šį vandenį taip pat surenka verslininkai, o vėliau jis parduodamas Kinijoje, Pietų Korėjoje ir Saudo Arabijoje. Yra žinoma, kad vien 2019 metais „ledo brakonieriai“ pavogė milžinišką vandens kiekį už 9000 USD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(4)
(6)

Komentarai ()