Sprogdina internetą. Hillary visa jėga smogė į JAV ir Meksiką (Foto, Video)  ()

Grotažymė „Hillary Clinton“ dabar muša populiariumo rekordus internete kartu su grotažyme „Hurricane Hilary“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusi Jungtinių Valstijų valstybės sekretorė Hillary Clinton užvaldė internetą. Hillary Clinton memai užtvindė internetą po to, kai JAV pietvakarius ir Meksikos Žemutinės Kalifornijos (Baja California) pusiasalį užklupo galinga audra – uraganas Hilary.

Daugelis iš pradžių manė, kad uraganas Hilary buvo pavadintas Hillary Clinton vardu. Bet nebuvo. Tai sukėlė didžiulį šurmulį internete. Nesuskaičiuojamai daugybei „Twitter“ (X) vartotojų užtvindžius platformą memais, grotažymė „Hillary Clinton“ dabar populiari kartu su grotažyme „Hurricane Hilary“.

Vienas internautas pasidalijo dviem vaizdais – viename apžvelgiamas uragano Hilary maršrutas, o kitame Hillary Clinton sėdi su kvaila veido išraiška ir mikrofonu rankoje. Vartotojas rašė: „Prasidės uragano Hilary anekdotai“.

Viename memų pavaizduotas Meksikos ir JAV žemėlapis su buvusios demokratų kandidatės į prezidentus veidu ir linksma išraiška, naudojama uragano Hilary judėjimui eksponuoti. Užuomina apie audrą, kylančią aukštyn, Hillary Clinton taip pat juda, kad atitiktų uragano greitį. Dalindamasis memu, vartotojas rašė: „Uraganas Hilary ruošiasi į Pietų Kaliforniją“.

 

Socialiniame tinkle plinta ir daugiau memų:

 

 

 

Reikia pažymėti, kad šeštajame dešimtmetyje Jungtinės Valstijos priėmė sistemą, pagal kurią tropinės audrps vadinamos moterų vardais abėcėlės tvarka. Pasak JAV Nacionalinės vandenynų ir atmosferos administracijos, iki 1978 m. šiaurinės Ramiojo vandenyno audroms identifikuoti buvo naudojami vyriški ir moteriški vardai.

Kai vėjo greitis siekia 175 kilometrus per valandą, kai kuriose Meksikos Žeutinės Kalifornijos pusiasalio dalyse ir JAV pietvakariuose dėl uragano Hilary lyja smarkios liūtys.

Pareigūnai perspėjo apie galingą uraganą, teigdami, kad jis gali sukelti „katastrofišką ir gyvybei pavojingą“ potvynį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(10)
(-10)

Komentarai ()