Paslaptinga būtybė. Moteris šokiruota, kas užklydo į jos kiemą (Video)  ()

JAV bandoma išsiaiškinti, kas užklydo į moters kiemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV, Teksaso valstijoje, nedidelio miestelio Hill Country Village gyventoja buvo šokiruota, kai savo kieme pamatė nepažįstamą gyvūną.

Ji nufilmavo, kaip paslaptinga būtybė klaidžioja po jos namų teritoriją ir ėda nuo krūmo nukritusias uogas. Moters teigimu, tokio padaro savo rajone ji dar nėra mačiusi ir nežinia, iš kur jis atsirado.

Ji pamanė, kad tai kalnų liūtas. Ji pranešė apie gyvūną vietos policijai ir gamtosaugos tarnyboms, kurios pažadėjo išnagrinėti situaciją.

Soc. tinklų vartotojai taip pat pasiūlė savo teorijas. Remiantis kai kuriomis versijomis, į amerikietės kiemą atėjo mitinė Čupakabra. Tačiau daugelis mano, kad tai kojoto ir šuns hibridas.

Vietos legenda pasakoja, kad netoli miesto gyvena kalnų liūtas, tačiau valdžia teigė, kad jis niekada nebuvo užfiksuotas kameros. Šiuo atžvilgiu niekas nežino, kaip atrodo gyvūnas.

Administracijos pareigūnai kreipėsi į Teksaso medžioklės inspektorius, prašydami padėti atpažinti gyvūną. San Antonijaus zoologijos sodo žinduolių direktorė Rachel Malstaff teigė, kad šurmulys kilo dėl kojoto ar šuns, užklydusio į kiemą. Galbūt gyvūnas serga niežais ar kitomis odos ligomis.

 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()