Įspūdinga! Ūkininkas ryžių lauke kuria milžiniškus kačių paveikslus (Video)  ()

Pastarosiomis savaitėmis Tailando šiaurės ryžių laukuose atsirado miegančių kačių, kurios išsibarstė po kiek mažesnį nei hektaro plotą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įspūdinga! Ūkininkas ryžių lauke kuria milžiniškus kačių paveikslus.

Trys katinai priklauso Tanyapongui Kaikhamui, visą darbo dieną dirbančiam gamyklos darbuotojui ir dabar ne visą darbo dieną dirbančiam ūkininkui, kuris imasi naminių gyvūnėlių projekto. Vyras ryžių laukus paverčia menu.

Nuo spalio mėnesio jis savaitgalius leidžia savo gimtajame Ban Khon Sung mieste, Chiang Rai, šiauriausiame Tailando regione, planuodamas ir įgyvendindamas žemės ūkio eksperimentą su vaivorykštiniais ryžiais arba ryžių veislėmis, kurių lapai svyruoja nuo tamsiai violetinės iki geltonos spalvos.

Jis dirba su menininku kurdamas miegančių kačių eskizus. Tada su maždaug 200 pagalbininkų dronų „nupiešia“ katę, miegančią ir laikančią žuvį ryžių lauke.

Kitas žingsnis yra ryžių sodinukų sodinimas. Sodinimas tradiciškai atliekamas rankomis, siekiant užtikrinti, kad kiekvienoje sekcijoje būtų tinkama ryžių spalva, o derliaus tikimasi praėjus 145 dienoms po pasodinimo.

 

Tanyapongas sako, kad jį įkvėpė Japonijos tambo menas arba ryžių menas, kuris žinomas dėl savo detalių ryžių laukuose sukurtų dizainų, naudojant ryžius su skirtingomis lapų spalvomis.

Šiuo metu miegantys katinai demonstruojami vietiniame meno festivalyje, skirtame turizmui skatinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: