Milžiniškas gaisras Sankt Peterburge. Dega didelis prekybos centras. Skelbiami įspūdingi kadrai iš įvykio vietos (Foto, Video)  (1)

Rusai praneša, kad „taip atrodo pragaras“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naktį į šeštadienį, rugsėjo 16 d., Sankt Peterburge kilo milžiniškas gaisras – degė dviejų aukštų prekybos centro pastatas su restoranu, skelbia telegraf.com.ua.

Rusijos žiniasklaida dalijasi įspūdingomis nuotraukomis ir vaizdo įrašais iš įvykio vietos. Sprendžiant iš jų, pastatas beveik visas sudegė. Rusai socialiniuose tinkluose skundžiasi, kad „taip atrodo pragaras“.

Pirmieji pranešimai apie gaisrą pasirodė po vidurnakčio. Kupčino rajone, Bukarešto gatvės ir Šlovės prospekto sankryžoje, užsidegė prekybos centras. Čia buvo didelis restoranas, naminių gyvūnėlių parduotuvė, bakalėjos parduotuvė ir kelios komercinės parduotuvės.

„Vaizdas iš įvykio vietos atrodo pragariškai, pastatas beveik visiškai sudegė. Velniškas vaizdas“, – taip iš įvykio vietos komentavo liudininkai.

 

Ir jie nemeluoja – kadrai iš įvykio vietos išties įspūdingi.

Pirminiais duomenimis, žmonės buvo evakuoti, apie aukas kol kas nieko nežinoma. Galima gaisro priežastis kol kas nenustatyta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(0)
(20)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: