Buvo kontaktas su Lavrovu. Mirtina liga užkrėstas Rusijos diplomatas  (2)

Šaltinis teigia, kad užkrėstas diplomatas galėjo palaikyti ryšį su Lavrovu. Jis buvo viename lėktuve su URM žurnalistais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministerijos delegacijos narys per G20 viršūnių susitikimą Indijoje susirgo cholera. Ministro Sergejaus Lavrovo vadovaujami diplomatai iš renginio grįžo rugsėjo 11 d. lėktuvu Il-96. Tai praneša „Baza“.

Keleiviai buvo ištestuoti, o po dviejų dienų buvo nustatyta, kad vienas iš Rusijos delegacijos narių susirgo cholera.

„Baza“ teigimu, vyras buvo paguldytas į infekcinių ligų ligoninę. Jis yra stebimas ir jam sekasi gerai.

Šaltinis teigia, kad užkrėstas diplomatas galėjo palaikyti ryšį su Lavrovu. Jis buvo viename lėktuve su URM žurnalistais, o Lavrovas ir ministerijos atstovė Marija Zacharova skrido kitu lėktuvu.

Žinoma, kad po choleros tyrimo rezultatų su žurnalistais susisiekė Užsienio reikalų ministerijos atstovai, vėliau – medicinos darbuotojai. Jie, kaip ir ekipažas, buvo ištirti ir įvesti į namų karantiną, tačiau rugsėjo 17 d. kai kurie žurnalistai buvo paguldyti į ligoninę.

 

Šaltinio teigimu, hospitalizacija buvo panaši į priverstinę – žurnalistai, kurie neturėjo ligos simptomų, buvo paguldyti į infekcinę ligoninę.

„Nepaisant to, kad tyrimai parodė infekcijos nebuvimą, jie laikomi „griežtu“ režimu. Jiems draudžiama išeiti pasivaikščioti ir matytis su artimaisiais“, - rašoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(11)
(64)

Komentarai (2)