[ŽT] Gurmanai į kavą deda sviesto ir kiaušinį. Kodėl jie tai daro? Atsakymas nustebins  ()

Žinome, kad kava puikiai dera su klasikiniais priedais – prieskoniais, vaniliniu cukrumi, klevų sirupu. Tačiau į kavą galima dėti daugiau neįprastų priedų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gurmanai į kavą deda sviesto ir kiaušinį. Kodėl jie tai daro? Atsakymas nustebins.

Nedidelis sviesto gabalėlis puikiai tiks žmonėms, kurie nėra įpratę pusryčiauti. Kava su sviestu suteiks energijos ir numalšins alkį. Gėrimo skonis malonus ir subalansuotas.

Tokių savybių turi ne tik sviestas: daugelis pastebi, kad kokoso aliejus gali būti dar geresnė alternatyva. Daugelis žmonių žino, kad aukštos kokybės kokosų aliejus turi teigiamą poveikį sveikatai.

Kiaušinis atrodo pats netikėčiausias kavo priedas. Įprotis ruošti kavą naudojant kiaušinius atsirado Azijos šalyse, tačiau labai išpopuliarėjo.

 

Kad kava taip pat galėtų pakeisti pusryčius, į ją dedamas plaktas vištos kiaušinio trynys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(4)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: