„Nieko apie tai nežinojau, ačiū!“ Soc. tinklai ūžia. Ką paskelbė dermatologė apie dezodorantus  ()

Visi neteisingai naudojame dezodorantą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant apie dezodoranto naudojimą, kad kvepėtumėte gaiviai, atrodo, kad nėra jokių sudėtingų taisyklių, kurių turime laikytis. Tiesiog papurkškite (arba užtepkite) dezodoranto ir būsite pasiruošę dienai, tiesa?

Viena odos ekspertė atskleidė tinkamą metodą, padedantį atsikratyti tų baisių prakaito dėmių – viskas priklauso nuo to, kada tepate produktą. Šis žingsnis sukėlė ažiotažą socialiniuose tinkluose, žmonės jį tiesiog pavadino „žaidimo pakeitimu“.

Gydytoja Lindsey Zubritsky yra sertifikuota dermatologė, „Instagram“ tinkle surinkusi 700 000 sekėjų dėl grožio ir odos priežiūros patarimų. Neseniai paskelbtame įraše ji pasidalino patarimais, kurie, jos teigimu, nebegali būti „slapti“.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
3958 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Jei nakčiai nesitepsite dezodorantu, tai bus neteisinga“, – rašė ji. „Naktį mūsų prakaito liaukos yra mažiau aktyvios, todėl antiperspirantas įsisavinamas efektyviau“.

 

„Puikūs patarimai“, – rašė vienas internautas. Kitas pridūrė: „Nieko apie tai nežinojau, ačiū!“ Trečias pareiškė: „Patinka šie patarimai! Antiperspirantas naktį gali padaryti viską“.

Vienas naudotojas buvo šiek tiek sutrikęs dėl šio patarimo ir paklausė, ar reikėtų naudoti dezodorantą naktį ir po dušo ryte. „Taip, galite naudoti šį metodą ir, jei reikia, ryte patepti dezodorantu“, – atsakė gydytoja L. Zubritsky.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(23)
(-21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: