„Geriu kiekvieną rytą – iškart pastato ant kojų.“ Gudrybė, kaip tinkamai paruošti ()
Šio gėrimo receptą pateikė amerikiečių dietologė Maty Harrington. Teigiama, kad šis gėrimas ne tik stiprina imuninę sistemą, bet ir palaiko virškinimo sistemą. Šaltuoju metų laiku ekspertė geria jį kiekvieną rytą.
Prisijunk prie technologijos.lt komandos!
Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.
Sudomino? Užpildyk šią anketą!
Pagrindiniai gėrimo ingredientai – šaukštas medaus su česnaku. Dietologė gėrimui paruošti naudojo daug šviežio, skysto medaus ir nepažeistų česnako skiltelių. Česnakais užpildė stiklainį iki pusės, o tada įpylė medaus. Ji naudojo kiaulpienių medų, kuriame yra virškinimo sistemą palaikančių junginių.
Stiklainis uždaromas ir pastatomas į spintelę. Kas 1-2 dienas atidaromas stiklainis ir išmaišomas turinys. Šį mišinį vartoti galima po mėnesio (tada jau reikia dėti į šaldytuvą), bet sunaudoti reikia per 3 savaites.
|
Dietologės teigimu, po mėnesio marinavimo šiame mišinyje nebelieka aštraus česnako kvapo. O jeigu kvapas jums vis dar nemalonus, galite į mišinį įdėti tarkuoto imbiero. Jis neutralizuoja česnako kvapą, turi antivirusinių junginių ir padeda išvalyti kvėpavimo sistemą.
Medaus ir česnako mišinio dėkite į puodelį ir užpilkite šiltu, bet ne verdančiu vandeniu. „Bombinis“ gėrimas iš karto pastatys ant kojų.