[ŽT] „Visame pasaulyje. Ši arbata tampa vis populiaresnė.“ Kodėl mes nežinojome to anksčiau?  ()

Galbūt kai kuriuos tai nustebins.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Arbata tikrai yra labai populiarus gėrimas ir pagal vartojimo dažnumą nusileidžia tik kavai. Kalbėdami apie šį produktą dažniausiai galvojame apie žaliąją arba juodąją arbatą.

Visame pasaulyje. Ši arbata tampa vis populiaresnė. Arbatą galima virti ne tik iš arbatmedžio lapų, bet ir iš daugelio kitų augalų. Galbūt kai kuriuos tai nustebins, tačiau arbatai virti tinka net Olea europaea – alyvmedžio – lapai.

[Pasaulinė premjera+EU+Kuponas] Išskirtinis el. dviratis vasaros sezonui! Pažangiausi sprendimai, juokinga kaina + dovanos („Touroll MA2“)
5584 2

Pasaulinė premjera

Iš Europos sandėlio, greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

1 metų garantija

Pažangiausi techniniai sprendimai ir aukščiausia gaminio kokybė

Papildomai dovanų šalmas

Išsamiau

Pasak profesorės Evangeline Mandzioris iš Pietų Australijos universiteto, šio medžio lapų arbatoje yra didžiulis kiekis antioksidantų, nepaisant to, kad pačiose alyvuogėse jų nėra daug.

 

Šio gėrimo sudėtyje yra hidroksitirozolio, liuteolino ir apigenino. Visos šios medžiagos efektyviai blokuoja mūsų organizme vykstančius oksidacinius procesus, kurie pažeidžia ląsteles, o tai kai kuriais atvejais sukelia vėžį ir širdies ligas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(0)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: